Bouwadvies

Bouwadvies op maat: Realiseer uw droom met Dankers!

Bij Dankers Bouwadvies begrijpen we dat elk bouwproject uniek is, gedreven door een persoonlijk verhaal. Uw droomproject krijgt onze onverdeelde aandacht, waarbij uw visie centraal staat. Als eenmanszaak werk ik, Rob Dankers, intensief samen met een netwerk van specialistische adviseurs en deskundigen om uw ideeën tot werkelijkheid te maken. Dankers Bouwadvies staat voor een partnerschap waarin uw dromen en mijn expertise samenkomen. Wij bieden oplossingen die niet alleen de huidige uitdagingen aanpakken, maar ook toekomstige mogelijkheden in ogenschouw nemen.

Van concept tot oplevering

Het realiseren van een bouwproject is een complexe onderneming. Als uw persoonlijke regisseur en aanspreekpunt, navigeer ik door de bouwvoorschriften, onderhoud ik de communicatie met aannemers, en waarborg ik de kwaliteit van het werk. Mijn rol als spin in het web zorgt voor een gestroomlijnd proces, waarbij elk detail telt, van de eerste schets tot de uiteindelijke oplevering.

Waarom kiezen voor Dankers Bouwadvies?

Kiezen voor Dankers Bouwadvies betekent kiezen voor een unieke combinatie van passie, kennis, en een breed netwerk van expertise. Met mijn uitgebreide ervaring in de bouwsector garandeer ik een frisse blik en diepgaande technische kennis voor elk project. Klanten waarderen deze aanpak niet alleen om het eindresultaat, maar ook vanwege het ontzorgende proces dat hen in staat stelt zich te concentreren op hun eigen specialismen.

Gratis eerste advies voor uw bouwplannen

Het beginnen aan een bouwproject kan een grote stap zijn. Daarom bied ik bij Dankers Bouwadvies een gratis eerste consult aan. Dit is uw kans om ideeën en vragen te delen, en te ontdekken hoe mijn regie uw project kan verrijken. Het bouwen van relaties is net zo belangrijk als het bouwen van constructies; het begint allemaal met ons eerste gesprek.

In een landschap vol bouwuitdagingen onderscheidt Dankers Bouwadvies zich door als uw centrale regisseur op te treden. Met een deskundige blik en een netwerk van specialisten aan onze zijde, zijn we toegewijd aan het realiseren van uw visie met precisie en vakmanschap. Vertrouw op Dankers Bouwadvies om niet alleen uw bouwproject te leiden, maar ook om u te voorzien van een fundament voor succes. Samen zetten we uw ambities om in tastbare resultaten.

Ik wil een GRATIS eerste adviesgesprek

Dankers Bouwadvies logo
Dankers Bouwadvies
Bouwadvies tekst 2

Advies in bouwtechniek

(Ver)bouwt u uw eigen woning, bent u zzp’er of aannemer? Raadpleeg Dankers Bouwadvies bij het kiezen van de beste uitvoeringsdetails, bouwmaterialen en uitvoeringsmethoden.

 

Advies is gratis

Indien u een enkele bouwkundige vraag hebt, kunt u die per e-mail stellen. Voeg foto’s toe om een zo duidelijk mogelijk beeld van uw vraag te schetsen. Dankers Bouwadvies stuurt u binnen enkele dagen per e-mail een vrijblijvend gratis advies.

Stuur ons een e-mail

 

 

Dankers Bouwadvies logo
Dankers Bouwadvies
dummy
Bouwidee

Bouwidee

Begeleiding bij de bouw van een nieuwe woning of van een kantoor. Hulp bij het verbeteren van een bestaande bouwkundige situatie door aanbouw, renovatie, isolatie en onderhoud.

Pakket van Eisen

Concretiseer de bouwbehoefte door het idee te laten vertalen in een systematisch opgesteld 'Pakket van Eisen'.

Haalbaarheid

Aan de hand van het 'Pakket van Eisen' onderzoekt Dankers Bouwadvies de juridische, technische en financiële haalbaarheid van een bouwidee.

Planuitwerking

Is er groen licht voor de haalbaarheid? Dankers Bouwadvies werkt dan onder meer de vormgeving (eventueel met een (huis-)architect), constructieve veiligheid (samen met de constructeur), milieutoetsing (grond-water-lucht-geluid), parkeernormen en installatietechniek uit.

IK WIL BOUWBEGELEIDING

dummy
Ondersteuning bij (ver-) bouwen van A-Z

Aannemersselectie

Gedurende de behandeling van de omgevingsvergunning nodigt Dankers Bouwadvies aannemers uit om een offerte aan te bieden. U krijgt een lijst van de aannemers met beoordelingen en advies. Deze selectie helpt u met uw keuze voor de aannemer.

Bouwtoezicht

Tijdens de bouw houdt Dankers Bouwadvies zowel technisch als financieel toezicht en bewaken we de kwaliteit, prijs en tijdsplanning. U krijgt uiteraard alle updates hiervan.

Oplevering

Wanneer de aannemer zegt dat het project bijna af is, maakt Dankers Bouwadvies een ‘proces-verbaal van oplevering’ op. Het bouwadviesbureau ziet erop toe dat de aannemer de opleverpunten op tijd en correct uitvoert.

IK WIL ONDERSTEUNING

Tekst Geschillencommissie

Dankers Bouwadvies logo
Dankers Bouwadvies
Tekst Geschillencommissie

Geschilbemiddeling

O nee, een geschil. Wat nu?

  • Probeer altijd eerst de klacht samen op te lossen.
  • Komt u er in onderling overleg niet uit? Dankers Bouwadvies bemiddelt tussen beide partijen.
  • Is de onderlinge relatie nog redelijk, maar heeft u een meningsverschil over een of meerdere complexe zaken? In zo’n geval kunt u beroep doen op mediation. Een onafhankelijke mediator van Dankers Bouwadvies helpt beide partijen discreet en gemoedelijk met het verhelpen van het geschil. De oplossing wordt opgesteld in een vaststellingsovereenkomst.
  • Als mediation niet helpt of geen optie is, kunt u kiezen voor een enkelvoudige arbitrage. Dankers Bouwadvies geeft dan een bindend oordeel over het geschil. Beide partijen, opdrachtgever en aannemer, verklaren schriftelijk vooraf dat zij zich zullen neerleggen bij de uitkomst van de arbitrage.
  • Indien alle voorgaande mogelijkheden falen of niet gewenst zijn, legt u het geschil voor aan de Raad van Arbitrage voor de BouwDe Geschillencommissie Bouw- en Afbouwmaterialen of de Nederlandse rechter. Dankers Bouwadvies ondersteunt dan uw advocaat. Let wel: als u een geschil voorlegt aan een van de bovengenoemde organisaties kan dit een kostbare zaak worden.

IK HEB HULP BIJ EEN GESCHIL NODIG

Dankers Bouwadvies logo
Dankers Bouwadvies

Bouwadvies- of begeleiding nodig? Bel ons direct! 06 41 22 28 87

Of neem contact met ons op

© Dankers Bouwadvies 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM