Home intro tekst

Bouwadvies en -begeleiding in de regio Haaglanden

U wilt een huis bouwen, maar weet niet waar u moet beginnen? Of zoekt u een opzichter voor een bouwproject? Om een bouwproject tot een succes te maken, is kennis, precisie, goede afstemming en samenwerking nodig. Dankers Bouwadvies neemt het werk voor u uit handen: van idee tot realisatie zijn wij uw aanspreekpunt. Wij zorgen dat uw project binnen budget blijft en binnen de afgesproken tijd afgerond wordt. Op ons kunt u bouwen!

Geef mij bouwadvies!

Dankers Bouwadvies logo
Dankers Bouwadvies
Blokken: Bouwadvies - Bouwbegeleiding - Geschilbemiddeling
Dankers Bouwadvies logo
Dankers Bouwadvies
Bouwadvies
Bouwadvies

Omdat elk project momenten heeft waarbij u wel een professionele blik kunt gebruiken op bijvoorbeeld constructieberekeningen, bodem- en grondeigenschappen, kostenberekening, vergunningen en nog veel meer.

Ik heb bouwadvies nodig

bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding

Omdat een goed idee alleen met strakke begeleiding het beste resultaat behaalt. Een huis bouwen doe je niet elke dag. Gelukkig doet Dankers Bouwadvies dit wel en hierdoor kunnen wij uw belangen tijdens het bouwproject beschermen.

Geef mij bouwbegeleiding

Geschilbemiddeling
Geschilbemiddeling

Omdat voorkomen beter is dan genezen, maar u soms toch voor verrassingen komt te staan. Een goede kennis van de juridische inhoud en de procedurele regels kan in een dergelijk geval het verschil tussen winnen of verliezen betekenen.

Help mij met een geschil

Tekst home

De bouwadviseur in regio Den Haag

Een bouwadviseur die er is op het moment dat u een goed idee heeft, maar ook als het een slecht idee blijkt te zijn. Verloopt uw bouwproject niet naar wens of twijfelt u over wijzigingen? Dankers Bouwadvies heeft altijd de kennis paraat om u volledig te kunnen helpen bij het in kaart brengen van uw bouw- of woonwensen en het formuleren van de juiste hulpvraag.

Wat tevreden klanten zeggen

‘Tja, als jullie erbij zijn, lijkt het allemaal zo eenvoudig.’
‘Ik weet zeker dat de aannemer beter zijn best heeft gedaan omdat jullie ons hebben bijgestaan.’
‘De opmerking "laat je niet belemmeren door een bestaande situatie" heeft een veel beter resultaat van de verbouwing opgeleverd.’

Bouwadvies is een goede investering 

Een bouwproject verloopt nooit in een rechte lijn naar de oplevering. De lijn kan even stil komen te liggen wanneer de bouwtechniek niet blijkt te kloppen, de regen dagenlang met bakken uit de hemel komt of als er een meningsverschil tussen aannemer en opdrachtgever ontstaat. 

Dankers Bouwadvies uit Den Haag is er voor elke fase van de bouw en werkt efficiënt, secuur en economisch. Daardoor bespaart u tijd en geld en weet u zeker dat het bouwproject goed verloopt. Dankers Bouwadvies ondersteunt ondernemers en particulieren, zowel praktisch als theoretisch op elk gebied van bouw- en verbouwwerkzaamheden.

Bekijk onze projecten

 

Dankers Bouwadvies logo
Dankers Bouwadvies

© Dankers Bouwadvies 2024 | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM